Delo
|
sreda, 4. november 2020 ob 18:00 |
Bistro Kucha ne bo več odprl vrat. Vladimir Mićković pravi, da so ukrepi pomoči brez posluha za gostince. Tomaž Kavčič poziva k pomoči vrhunski kulinariki.
|
|
Demokracija
|
torek, 3. november 2020 ob 14:37 |
Vrhunska kulinarika je na robu sesutja, je v pismu zapisal Kavčič, ki je z Gostilno Pri Lojzetu letos prejel Michelinovo zvezdico. "Če dopustimo,...
|
|
Reporter
|
torek, 3. november 2020 ob 14:02 |
Vrhunska kulinarika ni preprosta dejavnost, ki jo ponovno zaženeš, kot bi prižgal luč, je v pismu odločevalcem in javnosti zapisal slovenski...
|
|
Primorske novice
|
torek, 3. november 2020 ob 08:52 |
Vrhunska kulinarika ni preprosta dejavnost, ki jo ponovno zaženeš, kot bi prižgal luč, je v pismu odločevalcem in javnosti zapisal slovenski kuharski mojster Tomaž Kavčič. Ko bo najhujša...
|
|
Krizno ogledalo
|
torek, 3. november 2020 ob 08:00 |
Vrhunska kulinarika ni preprosta dejavnost, ki jo ponovno zaženeš, kot bi prižgal luč, je v pismu odločevalcem in javnosti zapisal slovenski...
|
|
Govori.se
|
sreda, 28. oktober 2020 ob 11:49 |
Iskren pogovor z izjemno kuharsko mojstrico svetovnega slovesa o dveh Michelinovih zvezdicah, njeni novi knjigi Sonce in dež, velikan- skem pomenu Hiše Franko za Posočje in o tem, zakaj tudi v...
|
|
24ur.com
|
sreda, 28. oktober 2020 ob 06:12 |
Eden največjih poražencev koronakrize bosta - kot kaže - prav gotovo turizem in vrhunska kuhinja, ki je Slovenijo postavila na svetovni zemljevid. Letos so to potrdile Michelinove zvezdice, s...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>
|