Lokalno.si
|
sobota, 28. oktober 2017 ob 18:00 |
Nova najemnika koče pri Miklavžu Tibor Zajc in Davor Jerin – Pristne domače jedi – Prenočišča – V prizidku pečenjara, nova stranišča...preberite več »
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 26. oktober 2017 ob 04:09 |
Najboljša restavracija na celjskem koncu, pa tudi ena najboljših v Sloveniji, je brez dvoma Pavus v gradu Tabor nad Laškim. Ustvarjalna kuhinja,...
|
|
Digitalna Kamera
|
sreda, 25. oktober 2017 ob 14:43 |
Znan je zmagovalec Canonovega natečaja Poletne zgodbe. Družba Canon je na odprtju razstave najboljših 30 fotografij, ki so prispele na natečaj, razglasila zmagovalca, ki je za nagrado prejel...
|
|
Delo
|
torek, 24. oktober 2017 ob 15:00 |
Kar osemsto metrov visoko je in vas šteje le 850 prebivalcev, pa še ti so razmetani široko naokrog. Toda kmetija ima gostilno, trgovino in pošto, tukaj in še v sosednjem kraju. V novi...
|
|
24ur.com
|
ponedeljek, 23. oktober 2017 ob 07:29 |
Vse od Save pa tja do Kolpe se razprostirajo gostilne, ki jih bomo predstavili. Zagotovo bodo že opisi v vas zbudili željo po obisku destinacij s pravimi kulinaričnimi dobrotami....
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 19. oktober 2017 ob 04:08 |
V Predosljah je gostilna, ki je na prvi pogled običajna, primestna, domača, kmečka gostilna. A videz vara. Pri Krištofu so zadnjih nekaj let vedno na čelu slovenskih trendov.
|
|
Dnevnik
|
sreda, 18. oktober 2017 ob 00:02 |
Hrano lahko cvremo na klasičen način, z drobtinami in jajci, ali pa na lažji način, po japonsko.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Naprej > Konec >>
|