SiOL.net
|
četrtek, 5. november 2015 ob 06:02 |
Na Celjskem se je v zadnjih letih nabralo nekaj zanimivih lokalov. Ponudbo zaokroža gostilna z burgerji in drugimi mesninami v središču grofovskega mesta.
|
|
Primorske novice
|
nedelja, 25. oktober 2015 ob 06:00 |
Sobota, 5.30 zjutraj. Gremo poskusit ribiško srečo, gremo na kalamare. Na lignje, da bo prav. Konec oktobra se počasi začne njihova sezona, nam je že dan prej povedal Peter Kodre - Sampei, ki...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 8. oktober 2015 ob 06:02 |
V italijanskem zamejstvu so nekatere najboljše slovenske gostilne, med katere se želi s posodobljeno kraško kulinariko uvrstiti tudi hotel Pahor v Jamljah.
|
|
Delo
|
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 15:00 |
Na oni strani, do koder se da peš, bi pisalo Casa in zraven bi bili dve zvezdici. Michelinovi! Četudi v Sloveniji nimamo zvezdic, imamo tri mednarodno vrhunske restavracije, ki jih obiskujejo...
|
|
Lokalno.si
|
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 14:45 |
Pred petindvajsetimi leti je Tomaž Glivar, takrat skupaj s prijateljem Slavkom Zorcem, odprl ribarnico v Trebnjem. Čeprav na začetku niti slučajno ni poznal vseh rib, je bil pripravljen sprejeti izziv, se spominja Glivar, ki se je izučil in izpopolnjeval ter posel tudi začel. Po treh mesecih...
|
|
Lokalno.si
|
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 14:45 |
Pred petindvajsetimi leti je Tomaž Glivar, takrat skupaj s prijateljem Slavkom Zorcem, odprl ribarnico v Trebnjem. Čeprav na začetku niti slučajno ni poznal vseh rib, je bil pripravljen sprejeti izziv, se spominja Glivar, ki se je izučil in izpopolnjeval ter posel tudi začel. Po treh mesecih...
|
|
Delo
|
petek, 25. september 2015 ob 15:00 |
Ker je Ptujsko jezero naše največje jezero, mu Ptujčani upravičeno pravijo morje. Torej je tudi ptujski Ribič upravičeno (spet) pristna morska gostilna! Na terasi ob Dravi, do koder se z...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>
|