Da, sprejmem piškotke in boljšo izkušnjo na tej spletni strani. Preberi več...
Ta spletna stran uporablja piškotke. Kljub prizadevanju vam zaradi narave spletne strani ne moremo zagotoviti, da ob uporabi te spletne strani ne boste prejeli piškotka z naše ali strani ponudnika agregiranih vsebin, ki bi utegnil zahtevati vaše izrecno soglasje glede na interpretacije zakonodaje, ki jo je R Slovenija sprejela na podlagi Direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah. Zato vas prosimo, da sprejmete piškotke in omogočite, da tudi ta spletna stran deluje kot ostale strani na internetu.
Z uporabo spletne strani se strinjate s Pravili.
 

Torkov namig za kosilo: Šparglji z jajci iz pečice

Delo
torek, 6. junij 2017 ob 12:00

Sestavine: 300 g zamrznjenega ali svežega oluščenega graha 6 špargljev čebula 3 stroki česna oljčno olje pločevinka paradižnika košček suhega feferona 4 jajca po želji 2 rezini kuhanega pršuta ali kocke pršuta, salame Priprava: Šparglje narežemo na manjše kose, blanširamo skupaj z grahom in preložimo v model. Pečico vklopimo na 200 stopinj. Drobno nasekljamo čebulo in česen ter ju skupaj s pr

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian