Vrh za Hišo Franko in Pri Lojzetu

Primorske novice
sobota, 16. november 2019 ob 06:00
Mednarodni gastronomski vodnik Gault&Millau, ki je prvič izšel v Franciji leta 1965, bo prihodnji teden doživel drugo slovensko izdajo. Sredi tedna so na nadvse okusni svečanosti v Ljubljani razglasili najboljše po mnenju njegovih ocenjevalcev, nosilka slovenske franšize Mira Šemić pa poudarja, da so naleteli na zelo dober odziv, ne le z vodnikom temveč tudi z akcijami, s katerimi promovirajo in podpirajo slovensko gastronomijo. Marca bo prvič pri nas izšel tudi sloveči, prav tako francoski vodnik Michelin.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian