Tomaž Kavčič

Od pakiranih njokov do dostave klobas na dom
RTV Slovenija
ponedeljek, 8. februar 2021 ob 07:25
Čeprav je tehnično gledano Slovenija že mesec dni nosilka naziva Evropska gastronomska regija, so restavracije po državi zaprte že tri mesece – brez izgledov, da bi svoja vrata kaj kmalu...
 
#intervju Goran Stanković, trener nogometašev Olimpije: Učil sem se od Tomaža Kavčiča
Dnevnik
petek, 5. februar 2021 ob 00:00
Enainštiridesetletni Ljubljančan iz Šiške Goran Stanković je pred izzivom trenerske kariere. Potem ko je deloval v Šenčurju, Bravu, na...
 
Blaženje posledic krize v turizmu
Primorske novice
torek, 2. februar 2021 ob 06:00
Številke o lanskem turističnem letu so slabe. Na svetovni ravni ga je bilo le za četrtino predlanskega, doma pa je bil upad manjši, vsaj glede prihodov in prenočitev turistov. “Ključno je, da...
 
Nimam službe, nimam dela, ampak imam način življenja
Delo
nedelja, 31. januar 2021 ob 06:00
Chef Tomaž Kavčič, ki je ob vseh nagradah in presežnikih v prvi vrsti gostitelj, pravi, da mu je največje priznanje polna gostilna.
 
Del ostrih ukrepov tudi Slovenci: tako je počilo včeraj #video
SiOL.net
petek, 22. januar 2021 ob 00:07
Monaški reli velja za najbolj nepredvidljivega, raznovrstnega na svetu, hitro spremenljivim razmeram na cesti, ledu, snegu in mokremu asfaltu pa so se letos pridružile še stroge omejitve ob...
 
Gault&Millau je predstavil vrhunce gastronomskega vodnika za leto 2021
Primorske novice
ponedeljek, 18. januar 2021 ob 18:17
V dinamični spletni predstavitvi so nocoj razglasili prejemnike nazivov mednarodnega gastronomskega vodnika Gault&Millau za leto 2021.
 
Tolažiti in razveseliti
Delo
nedelja, 17. januar 2021 ob 15:01
Zmagovalci pandemije so dostavni servisi, sektor restavracij si bo po opomogel počasi, hitroprehranske verige do leta 2022, restavracije šele 2024.
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian