Četrtkov namig za kosilo: Krvavice s kislo repo in ajdovimi žganci

Delo
četrtek, 28. januar 2016 ob 12:00

Sestavine: 3-4 pare krvavic 500 g kisle repe pol žličke soli 200 g ajdove moke Priprava: Pečico vklopimo na 200 stopinj. Krvavice nekajkrat prebodemo, postavimo na rešetko pečice (podstavimo pekač, ki ujame med peko izcejeno maščobo) ali v pekač z rešetko (za pečenko) in pečemo 35-40 minut. V tem času se črevo hrustljavo zapeče in sredica dovolj ogreje, da pridobi primeren okus. Kisla repa: K

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian