Četrtkov namig za kosilo: Piščanec v smetanovi omaki s šampinjoni

Delo
četrtek, 1. junij 2017 ob 12:00

Sestavine: 1 kg piščančjega mesa (npr. zgornji deli beder brez kosti in kože) 2 žlici moke, 1 dl sladke smetane sol, majaron, timijan, rožmarin, peteršilj manjša čebula, 4 stroki česna pol kozarca belega vina 500 g svežih šampinjonov limona, pol litra kurje jušne osnove Pečico vklopimo na 200 stopinj. Gobe grobo narežemo, česen stremo, čebulo drobno narežemo. Kose piščanca posolimo, pomokamo in

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian