Iz presežkov hrane lahko pripravite okusne jedi

SiOL.net
sobota, 16. oktober 2021 ob 06:57
Hrana preprosto ne sodi v smeti. Kljub temu vsak Slovenec v povprečju letno zavrže kar 68 kilogramov hrane. Gre za brezbrižnost ali dejansko ne znamo porabiti presežkov hrane? V podjetju Spar Slovenija so se odločili, da Slovencem priskočijo na pomoč z inovativnimi idejami, kako porabiti odvečno hrano. Nasvete lahko poiščete kar v kuharskih videoreceptih, ki jih je pripravil kuharski mojster Marko Pavčnik. V Sparovi pekarni pa so vpeljali edinstveno rešitev, ki jim omogoča, da presežka kruha ne zavržejo, pač pa ga uporabijo za pripravo Trajnostnega kruha.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian